”I denne Coronatid er det i øjeblikket svært at få nyheder hjem til tiden af mærket Bewear. Derfor er vores udvalg lige nu begrænset, men der vil komme flere produkter senere!”

Load More

Undertøj

Som lille specialbutik ligger vi særlig vægt på at indkøbe noget unikt og anderledes til vores kunder, specielt ved vores undertøj. Derfor er vi stolte af vores basic kollektion, bestående af specielle blondetoppe, undertøjsoverdele og T-shirts. Vi udskifter løbende i vores sortiment og tilføjer nyheder, så hold øje med os. I nær fremtid, ønsker vi at tilføje lækkert nattøj til kollektionen. Dette breder sig ud til diverse natkjoler, natshorts og natbluser, samt natdragter.

Undertøjsoverdele

Cbloch sælger blondeoverdele med indsyet bløde BH-indlæg, der gør at disse kan bruges som BH eller bruges udenover din BH. Disse er flotte og fremstillet i specielle designs, med nogle flotte detaljeret rygge, som gør dem meget smukke, at have på under en bluse eller kjole. Disse går flot i spænd med nattoppene og kan danne sæt.

Undertøjsunderdele

Vi sælger, til de mange blondetoppe og undertøjsoverdele, et lille udvalg af matchende trusser. I nærkommen fremtid er de fine natshorts også noget der vil komme på vores webshop. De kommer gerne som sæt med matchende bluse eller hættetrøje. Disse står side om side med undertøjet i vores basic kollektion, da nattøjet her også bliver en gældende faktor for vores fremtidige sortiment. Natshorts, natbukser og diverse underskørts bliver løbende meget aktuelt.
Kig endelig vores kollektion af undertøjsunderdele igennem, da der måske er noget for dig.

Undertøjstoppe

Cbloch forhandler også de fineste undertøjstoppe, som er flotte og passer godt ind i lingerikategorien. Det er blondetoppe eller bomuldstoppe med lidt blonde ved halsudskæringen eller nederst, langs kanten hele vejen rundt. Disse er dejlige at have på og strammer ikke, da der ikke er indsyet BH-skåle. Disse fås hovedsagelig i sort. De er dejlige at sove i og bruges både som basics eller som nattøj.

Undertøjsbodystocking

Bodystockingen kan bruges til meget og går flot sammen med den højtaljede buks og nederdel. Hos Cbloch sælger vi gerne bluser som er bodystockings af netop denne grund. Undertøjsbodystocking bruges i stedet under tøjet og giver god support samt holdes på plads. Denne egner sig også specielt godt under en kjole der har brug for at have lidt indenunder. Ligeledes fungerer bodystockingen godt som shapewear. Flere typer af bodystockings vil med tiden ramme vores Basic kollektion, her på webshoppen.