”I denne Coronatid er det i øjeblikket svært at få nyheder hjem til tiden af mærket Bewear. Derfor er vores udvalg lige nu begrænset, men der vil komme flere produkter senere!”

Load More

Toppe

Hos Cbloch forhandler vi mange forskellige toppe. I denne tøjkategori er udvalget bredt da der findes mange forskellige slags. Der findes de flotte toppe, til mere formelle lejligheder. Der findes hverdagstoppe i blød bomuld der tit bruges under skjorter mv. Og der findes toppe der passer ind i undertøjskategorien og nattøjskategorien. Hos Cbloch forhandler vi skiftevis i de ovennævnte kategorier.

Festtoppe

Ved festlige lejligheder er en smuk og anderledes top ofte prioriteret. Særligt vores sommertoppe har mange flotte detaljer som passer sig til fest eller en bytur. Vi forhandler toppe med åbne skuldre, dyb ryg eller flot halsudskæring. Da vi ønsker et sortiment af nyt og anderledes, vælger vi gerne unikke designs. Designs som har blonder, perler, smukke knapper eller bindebånd.

Har du ingen ide om hvilke festtoppe som ville klæde dit forbrug? Så kontakt os endelig

Hverdagstoppe

Til hverdagen handler det om at ifører sig en top som holder farven og pasformen, så man på bedst mulig måde kan imødegå hverdagens udfoldelser. Hos Cbloch forhandler vi lækre T-shirts og toppe fra det franske mærke Pierre Cardin, som holder farven og pasformen vask efter vask. Der er stadig kælet for designet gennem blondekanter på ærmerne og rhinsten.

Nattoppe

Til natten forhandler Cbloch også de fineste nattoppe som er flotte og passer godt ind i lingerikategorien. Der er blondetoppe eller bomuldstoppe med lidt blonde ved halsudskæringen eller nederst, langs kanten hele vejen rundt. Disse er dejlige at have på og strammer ikke, da der ikke er indsyet BH-skåle i. Disse fås hovedsagelig i sort.

BH-toppe

Nu fås disse blonde nattoppe også som BH-toppe. Det er blondeoverdele med indsyet bløde BH-indlæg som gør at disse kan bruges som BH eller udenover din BH. Disse er flotte og udført i specielle designs, med flotte detaljeret rygge, som gør dem meget smukke, at have under en bluse eller kjole. Disse går flot i spænd med nattoppene og kan danne sæt. Der kan til disse BH-toppe tilkøbes fine matchene trusser.