”I denne Coronatid er det i øjeblikket svært at få nyheder hjem til tiden af mærket Bewear. Derfor er vores udvalg lige nu begrænset, men der vil komme flere produkter senere!”

Sko

Hos Cbloch lancerer vi en forholdsvis lille men unik skokollektion, som indeholder helt specielle sko og støvler. Der tilføjes jævnlig nye spændende varer til vores kollektioner, for at skabe stor variation i vores sortiment. Dette betyder at vores kunder har mulighed for at få noget helt specielt og unikt som ikke alle kan nå at få fat på. Vores skokollektion ændres hele året rundt efter sæson.

Højhælede sko

Hos os finder man også højhælede. Vi elsker højhælede sko hos Cbloch og derfor vil kollektionen også skiftevis indeholde højhælede støvler og sandaler i løbet af året. Vi køber dem hjem der passer ind i resten af vores tøjkollektion.

Kondisko

Cbloch forhandler mode til den ”virkelige”kvinde og den virkelige kvinde er på farten og spiller mange roller i løbet af hverdagen og render derfor ikke kun rundt i højhælede stiletter. Der er brug for den flade komfortable kondisko også kaldes sneakers. Denne type er smart og praktisk til alle hverdagens gøremål, men igen behøver komfortabelt ikke at være kedeligt. Hos Cbloch vælger vi anderledes og fine sneakers, med silkebånd, i sødt print og med mange lækre farver.

Flade sko

Når det gælder de flade sko, er mange stor fan. Hos Cbloch, forhandler vi gerne flade ankelstøvler, mokkasiner, sko med eller uden snørebånd. Om sommeren er de smarte sandaler og klipklappere lækkert, da disse findes i mange fine, sjove og specielle udgaver. Små sandaler med perler, stofblomster eller i lækre farver og print, forhandler vi gerne. Alt som er ny og anderledes.

Sportssko

De flade sko er mange, hvoraf også sportsskoene spiller en stor rolle. Disse er skønne at ifører sig i hverdagen. De sko der giver en god komfort, støtte og åndbarhed til dine fødder året rundt. Det handler om at have det behageligt samtidig med det ikke bliver for ensformigt. Derfor elsker vi at holde udkig efter de anderledes og unikke nye ting på markedet. Der må godt være kælet for detaljerne med pynt på skoene. Så find de sportssko som passer dig!