”I denne Coronatid er det i øjeblikket svært at få nyheder hjem til tiden af mærket Bewear. Derfor er vores udvalg lige nu begrænset, men der vil komme flere produkter senere!”

Load More

Skjorter og bluser

Kollektionen hos Cbloch har et særligt udvalg af skjorter og bluser. Her kan du finde mange forskellige designs til mange forskellige lejligheder. Vores udvalg af skjorter er både klassiske og unikke. Bluserne fås i mange lækre farver og følger med tidens mode og stil.

Langærmede skjorter og langærmede bluser

Vores langærmede skjorter har mange lækre detaljer når det kommer til knapper og print. Mange af skjorterne er ligeledes smykket med manchetknapper og giver et fint udtryk. Skjorterne passer flot ind i vores Business kollektion. Langærmede bluser forhandler vi i mange farver og mange har et særligt design, som enten er asymmetrisk eller med flotte detaljer ved ærmerne eller halsudskæringen.

Kortærmede skjorter og kortærmede bluser

I særlige sæsoner indeholder vores kollektion også skiftevis kortærmede skjorter og bluser. Pufærmer, blondeærmer og trekvartærmer er også at finde blandt vores fine ting i kollektionen. Hen over sommeren vil der være kortærmede bluser, hvor selve ærmet er bundet i små knuder, sløjfer eller har en fin foldet kant som holdes op i en lille hægte. Alt i alt vægter vi nye spændende og anderledes ting højt hos Cbloch.

Formelle skjorter og formelle bluser

I vores Business kollektion finder man en stribe af mange forskellige formelle skjorter til jobbet. Disse skjorter er figursyede og passer flot til diverse bukser og nederdele. Bløde og lækre bluser med trekvartærmer, fås som bodystockings og er perfekt til karrierekvindens garderobe.

Hverdagsskjorter og hverdagsbluser

Til hverdagen ønskes der anderledes stil og god pasform af den bevidste kvinde. Derfor finder man i kollektionen et udvalg af flotte hverdagsskjorter og bluser. Skjorterne er farvestrålende i fint print, med søde knapper, flæsekanter og bindebånd. Bluserne, som blandt andet findes i det blødeste bomuld, fås i søde farver med små detaljer. Hos Cbloch elsker vi mærket BE-wear som laver mange lækre designs i bomuld uden at det bliver kedeligt.