”I denne Coronatid er det i øjeblikket svært at få nyheder hjem til tiden af mærket Bewear. Derfor er vores udvalg lige nu begrænset, men der vil komme flere produkter senere!”

Load More

Nederdele

Nederdelen står kjolen nærmest og er meget feminin og brugbar til alle lejligheder. De bruges hele året rundt, både vinter og sommer. De fås som lange og korte. De designes i mange forskellige stoffer og modeller. Cbloch elsker den klassiske nederdel og sælger gerne nederdele med et varierende design.

Klassiske nederdele

Den klassiske nederdel kommer ofte i et sæt bestående af en jakke. En pencilnederdel er en slank, stram og højtaljet nederdel, der fremhæver taljen og hofterne. Den er meget feminin og klassisk. Den er typisk brugt som beklædningsdel i større virksomheder og båret af den typiske karrierekvinde. Nederdele med knapper, perler og smarte stoffer er en stor del af vores varierende tøjkollektion. Mange af vores nederdele er fremstillet i et asymmetrisk design, hvor den er længere i siden eller bagpå. Nederdele med slids på foran eller bagpå er lige ledes meget typisk for den klassiske nederdel.

Hverdagsnederdele

I hverdagen bruges mange nederdele på jobbet, i skolen, i byen eller derhjemme. Den perfekte hverdagsnederdel er let at bære og sidder godt. Mange af vores hverdagsnederdele fås i bomuld med spandeks, da disse stramme nederdele er gode til løsthængende skjorter eller trøjer. Tøj til hverdagen skal være nem og behagelig at iføre sig.

Festnederdele

Lang eller kort, festnederdelen er flot og prangende. Den kan være med eller uden slæb. Være tætsiddende eller falde løst. Alt i alt er denne nederdel ofte forbundet med et unikt design der skaber særligt blikfang til de festlige lejligheder. Festnederdele med høj slids, blonder eller perler bruges ved særlige lejligheder.

Flæsenederdele

Om sommeren er nederdelene i et eksotisk design. Mange her kender flæsenederdelen, der er meget moderne og brugt af mange. Denne type nederdel er fremstillet i et tyndt stof, med mange lyse farve, gerne i forskellige print. Mange bruger også denne nederdel i vinterhalvåret med tykke strømpebukser og en striktrøje.

Som sagt, Flæsenederdele kan bliver brugt året rundt!