”I denne Coronatid er det i øjeblikket svært at få nyheder hjem til tiden af mærket Bewear. Derfor er vores udvalg lige nu begrænset, men der vil komme flere produkter senere!”

Load More

Kjoler

Hos Cbloch forhandler vi kjoler i alle afskygninger og farver. Vi sælger kjoler til alle lejligheder og arrangementer. Vi forhandler nogle skønne europæiske mæsker, hvis designs forstår kvindekroppens former og kurver. Det er vigtigt at en kjole fremhæver og skaber helhed, men også at pasformen er god og behagelig.

Hverdagskjoler

Alle kvinder elsker kjoler og derfor foretrækker mange at gå med kjole også i hverdagene. Hos Cbloch elsker vi også kjoler og derfor indeholder vores kjolekategori mange hverdagskjoler som sætter kulør på den almindelige dagligdag. Den perfekte hverdagskjole skal ikke være en hindring for hverdagens udfoldelser. Den skal laves i bløde stoffer, må ikke krølle og skal sidde godt. Hos Cbloch forhandler vi mærket BE-wear som designer de lækreste hverdagskjoler i bomuld. Disse kjoler har mange detaljer og er perfekt til jobbet og mens man er på farten. Hvem har sagt hverdagen skal være kedeligt.

Aftenkjoler

Til særlige arrangementer og fester vælger kvinder oftest kjoler som beklædning. En aftenkjole er en elegant og smuk kjole, som er for fin til almindelig hverdagsbrug. Denne kjoletype designes ofte med bare skuldre, dyb ryg og halsudskæring. Stoffet er fint og ofte skrøbeligt besat med perler eller sten. Blonder er også gerne brugt i mange designs da denne stoftype er flot og elegant. Cbloch forhandler både lange og korte aftenkjoler.
Festkjoler:
Festkjoler bruges når man skal en tur i byen eller til fest. Herunder kender man til den såkaldte cocktailkjole der kommer i mange former og farver. En festkjole er ikke gulvlang men kort og bruges til mindre formelle arrangementer.

Sommerkjoler

Sommerkjolerne hos Cbloch afspejler sommeren gennem de mange farver og prints. Vi elsker blomsterprint, lyse farver og smarte sommerdesigns. En sommerkjole skal være let og luftig og passe sig til varmere himmelstrøg. Sommerkjolerne hos Cbloch er kjoler med enten små ærmer eller stropper. Vi elsker ting der er anderledes og derfor er der også kælet for detaljerne ved vores udvalg af sommerkjoler.