”I denne Coronatid er det i øjeblikket svært at få nyheder hjem til tiden af mærket Bewear. Derfor er vores udvalg lige nu begrænset, men der vil komme flere produkter senere!”

Frakker & Jakker

Hele året rundt sælger vi frakker og jakker hos Cbloch. Ens for dem alle, er at de har et klassisk og elegant design. Vi elsker de mørkegrå og mørkeblå farver til vinterens kollektion. De grønne og gyldne farver til efterårets kollektion og de lyse og sarte farver til sommerens kollektion af frakker og jakker.

Vinterfrakker & vinterjakker

En vinterfrakke er ofte klassisk og tidløs. Den kan tit bruges flere sæsoner. Vi forhandler klassiske, elegante og stilfulde vinterfrakker. En frakke er ofte fremstillet i stof, gerne uld. Vores vinterfrakker er lange og har gerne bindebånd i taljen. Bindebåndet er med til at understrege det feminine ved at fremhæve kvindetaljen. Uldfrakker kan godt virke tunge og bombastiske, derfor er det vigtigt at frakken er enten figursyet eller har bindebånd mv. En vinterjakke er oftest kort. Den laves i stof eller som vindjakke.

Efterårsfrakker & efterårsjakker

Efteråret har brug for en efterårsfrakke eller efterårsjakke. Inden for denne kategori møder man særligt cottencoats. Denne frakke fås både som kort og lang. Den er lavet i et tyndt materiale, der gør den perfekt som overgangsfrakke eller jakke. Hos Cbloch forhandler vi de helt specielle strikfrakker, som kan bruges i starten af efteråret og foråret. Om vinteren kan denne type frakke ligeledes bruges som varm cardigan, vi elsker tøj som kan bruges de meste af året os Cbloch.

Sommerjakker & habitjakker

Sommerjakker er tynde og lette jakker. Hos Cbloch sælger vi sommerjakker og habitjakker. Det tilhører vores klassiske tøjkollektion som skal henvende sig til den karrierebevidste kvinde. Vi sælgerne gerne disse habitjakker med matchende bukser eller nederdel. Sommerjakkerne sælges som overgangsjakke mellem foråret og start sommeren. Sommerjakkerne kommer i luftigt og tyndt materiale.

Dunfrakker & dunjakker

For et mere uformelt eller sportsligt look, sælges dunfrakken eller dunjakken. Dunfrakken er lang og bruges til hverdag, hvorpå dunjakken er kort.