”I denne Coronatid er det i øjeblikket svært at få nyheder hjem til tiden af mærket Bewear. Derfor er vores udvalg lige nu begrænset, men der vil komme flere produkter senere!”

Bukser

Hos Cbloch forhandler vi generelt klassiske og elegante bukser. Både formelle og uformelle.

Højtaljede bukser

Den højtaljede buks, passer til stort set alle kvinder. De fremhæver taljen og sidder godt over hoften. Mange foretrækker denne type, da de smukt fremhæver den kvindelige form. Denne type buks har været prioriteret hos mange kvinder op igennem årene og er stadig tidløse. Højtaljede viser sig i mange forskellige designs og buksetyper. F.eks. når det kommer sig til jeans, stofbukser og Chinos. Især inden for jeans kategorien er det såkaldte 80’erlook genskabt i 2019 med den høje talje og de brede bukseben.

Lavtaljede bukser

Flotte lavtaljede hviler på hoften. Denne type buks bliver foretrukket af mange kvinder som ikke ønsker bukselinningen siddende i taljen. Den lavtaljede buks passer sig flot til kvinder, som er smal om hoften. De lavtaljede laves i mange forskellige designs. Denne type buks laves især med smalle ben og sidder ofte stramt nede ved anklerne.

Uformelle bukser

Den uformelle buks, er en kategori bestående af mange forskellige buksetyper. Der er jeans i alle slags vask og farver. Der er joggingbukser og træningsbukser som lige nu er meget moderne at iklæde sig i hverdagen. Hos Cbloch forhandler vi også uformelle i bomuld, som er lækre og komfortable.

Formelle bukser

Den klassiske karrierekvinde er godt bekendt med den kategori. De formelle bukser er, som regel, stofbukser med eller uden presfold. Disse fås både med smalle og vide bukseben eller som trompetbukser. Hos Cbloch elsker vi klassiske bukser.

Buksedragter

Cbloch forhandler mange forskellige buksedragter, både formelle og uformelle. Til fest og jobbet, sælger vi nogle smukke klassiske buksedragter der er anderledes og iøjefaldende. Til hverdagsbrug fås disse buksedragter i mange forskellige designs, men ens for de fleste er at de fremstilles i bløde stoffer der er behagelige at have på til de mere uformelle situationer.