Hvem er vi?

Vores vision, mål & historie

Hvem er vi?

Cbloch er en lille tøjvirksomhed, der har masser at tilbyde et i forvejen konkurrencepræget marked. Mit navn er Camilla Bloch(indehaver) og jeg har med stor iver og passion oprettet Cbloch.dk, da det appellerer til en stor del af mig selv.

Jeg har altid selv elsket klassisk og tidløst tøj, men det har altid været svært at finde frem til en klassisk garderobe af god kvalitet uden at priserne var tårnhøje. Derfor fandt jeg efter en del research, nogle gode, reelle og skønne europæiske mærker, hvor både kvaliteten og prisen var god. Derfor besluttede jeg, efter mangen ros af tøjet, at samle et tøjudvalg hvis stil udelukkende var klassisk.

Disse mærker er blevet testet og har også nu haft en stor plads i min egen garderobe i en del år. Nu ønsker jeg ikke længere at holde det for mig selv, men håber at andre vil forelske sig i de mange fine og enkle styles, som jeg særligt har udvalgt til denne shop.

Cbloch er stedet hvor jeg kan slippe kreativiteten løs, samt have muligheden for at beskæftige mig med salg af noget jeg virkelig tror på. Cbloch sælger tøj, der er klassisk, feminint og iøjnefaldende. Så hvis du, som kvinde, ønsker at skille dig ud fra mængden, så skal du holde øje med os!

Tøjkollektionen

For at skabe overblik over vores mange kategorier har vi sammensat tre kollektioner. En hedder "Til jobbet" og indeholder en særlig række klassiske varer som du, på kontoret, kan bruge på jobbet igen og igen. Ligeledes har vi sammensat en kollektion "Til hverdagen". Her finder du blandt andet kjoler, bluser, nederdele osv. der er velegnet til hverdagsbrug. Særligt tøj i bløde materialer findes her, da vi som kvinder altid er på farten og bare ønsker tøj med god pasform, så vi kan favne hverdagen på bedst mulig måde. "Til festen", er kollektionen med mange elegante og smukke styles der passer perfekt til en tur i byen eller til den næste fest. Kollektionerne er nøje udvalgt og sammensat efter hvad der rør sig i modenverdenen lige nu. Sortimentet vil ændre sig løbende hele året rundt, men det er meget vigtigt at der er en rød tråd gennem de forskellige sæsonvarer. Ens for dem alle er deres klassiske design. Flere styles fås i flere fine farver. Størrelserne går fra Small til Xlarge. Nogle produkter er dog muligt at få i Xsmall og Xxlarge.

Mål

Det er vores mål at fange kundernes opmærksomhed, gennem disse kvalitets- og stilsikre designs og samtidig åbne nye øjne op for vores små europæiske mærker. Målet er altid at yde en god og personlig kundeservice, til besvarelser af spørgsmål gennem mail og telefon. Fremtidige mål er at udvide mit produktsortiment med mange flere lækre klassiske varer. Hertil ønsker jeg at udvide med et større udvalg af basics, frakker, kjoler, klassiske skjorter og blazers. Vi håber at have vækket en interesse med vores klassiske udvalg.

Levering

Vi har vores varelager hos selve producenten, det betyder at NOGLE modeller og størrelser først syes/ eller sættes i produktion når bestillingen modtages. Dette er netop for at undgå overproduktion samt tøjspild - Det er en ny måde at passe på vores jord, især inden for tøjbranchen. Det betyder at der for visse varer kan være være 2-3 dages ekstra leveringstid. Pga. din tålmodighed kan vi tænke grønnere! Mange tak.

​Kundeservice

For spørgsmål eller andre henvendelser skriv til info@cbloch.dk. Du kan også ringe alle hverdage fra kl.12.00-16.00.

Kontakt os

Slotshusevej 4,
7100 Vejle, Danmark

Alle hverdage: Kl. 9-16
CVR / P-nummer: 1024086247