Inspiration

Et billede siger mere end tusind ord. Derfor er det meget vigtigt for os at fremvise vores kollektion i virkelige rammer som giver liv og personlighed til tøjet.

Photo Shoot 2020

___

Vores mission er at arrangere Photo Shoots, som giver inspiration til vores skønne kunder.

Det er meget vigtigt for os at vise tøjets variation og ægthed.

Det gør vi blandt andet ved at bruge hverdagens "virkelige" kvinder, som modeller. Smukke skønne kvinder som frivilligt har lyst til at vise vores nyheder frem.

Sommeren 2020 stod på smukke print og pastelfarver i bedste Bohemestil. Vi arrangerede et Photo Shoot i skoven i samarbejde med fotograf Sussi Alminde, Vejle, som forevigede en helt fantastisk smuk og stemningsfuld dag i samværet af vores 3 skønne kvindelige modeller.

photo shoot 2019

___

Vi ønsker, som online tøjbutik, at vise hvem vi er. Det gør vi blandt andet ved at lave vores helt egne Photo shoots, især til kommercielt brug. Her skaber vi personlighed ned til allermindste detalje. Vi udvælger særligt tøjet, accessoires og modeller, efter mange overvejelser, for at opnå det helt rigtige udtryk.

I forbindelse med vores lancering af første udvalgte kollektion, arrangerede vi et Photo Shoot i København, i samarbejde med fotograf/grafiker, Emily Spiro Praegel, som med sit kamera fangede de mest fantastiske øjeblikke og gav det liv på en stærk visuel måde.

Billederne her var til en reklame i magasinet "Alt for damerne".