Cbloch
Cbloch er en lille tøjvirksomhed, der har en masse at tilbyde et i forvejen konkurrencepræget marked. Mit navn er Camilla Bloch og jeg har med stor iver og passion oprettet Cbloch.dk, da det appellerer til en stor del af mig selv, hvor kreativiteten kan slippes fri, samt muligheden for at beskæftige mig med salg af noget jeg virkelig tror på. Cbloch sælger varer der er iøjnefaldende og som ikke forhandles i butikkerne. Så hvis du, som kvinde, ønsker at skille dig en smule ud, så skal du holde øje med Cbloch.dk.
Der er 2-3 leveringsdage, nem og billig retur samt fri fragt over 399 kr.

Tøjkollektionen,
Efter en del research af markedet, faldt jeg over nogle meget reelle og skønne mærker, hvor både kvaliteten og prisen var god. Disse mærker er blevet testet og har også igennem et stykke tid haft en stor plads i min egen garderobe.
Det ønsker jeg ikke længere at holde for mig selv og efter flere henvendelser fortjener de en chance. Derfor er det tid, NU!Min tøjkollektion er nøje udvalgt og sammensat efter hvad der rør sig i modenverdenen lige nu. Min tøjkollektion ændre sig løbende hele året rundt og det er meget vigtigt at der er en rød tråd gennem de forskellige sæsonudvalg. Nye og spændende varer købes løbende  hjem efterhånden som de forhenværende varer sælges ud. Hver vare har  vi, helt bevidst, i et begrænset antal størrelser, da vi ønsker at vores kunder skal kunne købe noget unikt, som ikke alle når at få fingrene i. Ligeledes har vi også både en basic kollektion og en business kollektion. I vores basic kollektion finder du t-shirts og blondetoppe fra Paris af skøn kvalitet som vores kunder skal forelske sig i og genkøbe igen og igen. Vores business kollektion er til den typiske karrierekvinde der altid er på farten og har brug for en mere formel garderobe. Dette er også vores mål at udvide stille og roligt med flere spændende ting.   
 

Mål,
Det er mit mål, gennem Cbloch, at fange kundernes opmærksomhed gennem disse kvalitets- og stilsikre designs og samtidig yde særlig personlig kundeservice, til besvarelser af diverse spørgsmål gennem mail og telefon.
Fremtidige mål er at udvide mit produktsortiment med mange flere varekategorier. Hertil ønsker jeg at udvide med et større udvalg af basicvarer, frakker, kjoler, klassiske skjorter og blazers. Jeg har masser af spændende brands på ovennævnte, som bare venter på, at jeg langsomt udvider. Derfor håber jeg at have vækket en interesse gennem kollektionen.

​Kundeservice,
For spørgsmål eller andre henvendelser skriv til info@cbloch.dk. Du kan også ringe alle hverdage fra kl.12.00-16.00.