Cbloch
Cbloch er en lille tøjvirksomhed, der har en masse at tilbyde et i forvejen konkurrencepræget marked. Mit navn er Camilla Bloch og jeg har med stor iver og passion oprettet Cbloch.dk, da det appellerer til en stor del af mig selv, hvor kreativiteten kan slippes fri, samt muligheden for at beskæftige mig med salg af noget jeg virkelig tror på. Cbloch sælger varer der er iøjnefaldende og som ikke forhandles i butikkerne. Så hvis du, som kvinde, ønsker at skille dig en smule ud, så skal du holde øje med Cbloch.dk. Der er 2-3 leveringsdage, nem og billig retur samt fri fragt over 400 kr.

Tøjkollektionen
Efter en del research af markedet, faldt jeg over nogle meget reelle og skønne mærker, hvor både kvaliteten og prisen var god. Disse mærker er blevet testet og har også igennem et stykke tid haft en stor plads i min egen garderobe.
Det ønsker jeg ikke længere at holde for mig selv og efter flere henvendelser fortjener de en chance. Derfor er det tid, NU!
Min tøjkollektion er nøje udvalgt og sammensat efter hvad der rør sig i modenverdenen lige nu.
Kollektionen rummer generelt klassisk og tidløst tøj, der alt sammen er produceret i Europa. Cbloch har samtidig også et basicudvalg af sleepwear og undertøj fra Paris og lækre sko.

Mål
Det er mit mål, gennem Cbloch, at fange kundernes opmærksomhed gennem disse kvalitets- og stilsikre designs og samtidig yde særlig personlig kundeservice, til besvarelser af diverse spørgsmål gennem mail og telefon.
Fremtidige mål er at udvide mit produktsortiment med mange flere varekategorier. Hertil ønsker jeg at udvide med et større udvalg af basicvarer, frakker, sko, og på et tidspunkt en kollektion med graviditetstøj og en businesskollektion. Jeg har masser af spændende brands på ovennævnte, som bare venter på, at jeg langsomt udvider. Derfor håber jeg at have vækket en interesse gennem kollektionen.

​Kundeservice
For spørgsmål eller andre henvendelser skriv til info@cbloch.dk. Du kan også ringe alle hverdage fra kl.12.00-16.00.